Spania

Hei
Nå er jeg på flyplassen og venter på flyet, jeg har bestemt meg for at je ikke skal blogge når jeg er i Spania siden jeg bare skal nyte de dagene vi er der og ikke bry meg om noe annet enn det.

Så da, fra idag blir det null&niks blogging på 2uker desverre.

Snakkes om 2 uker <3

29+

Hei
Idag har det vært utrolig varmt, helt opp til 29+ !
Det blir jo enda varmere i Spania så lurer på hvordan jeg skal takle det (blir utrolig sur når det blir for varmt til meg) Idag har jeg bare pakket og vært på butikken med mamma å kjøpt litt ting og tang. Imorgen skal jeg på stallen med bestevenninna mi, Ingvill <3 Jeg skal ri Bólero og hun skal ri en hest på stallen som heter Evita. Skal prøve å ta litt bilder, gleder meg utrolig mye !

Elsker alle dere som svarer superraskt!

Borte bra, hjemme best !

Hei

Nå har jeg endelig kommet hjem! Så nå blir det skikkelig blogging (fram til neste mandag..) for nå har jeg pc'n min. Tror jeg tar den med til Spania sånn at jeg får lastet inn bildene fra kameraet når vi er i der.

Idag har vi bare kjørt bil egentlig, vi skulle egentlig kjøre kl.11 men så sto ikke jeg opp før klokka var 13min over 11 så da kjørte vi kl.12 istedenfor..  Så var vi hjemme cirka 15.30, eller noe rundt det. Har ikke gjort noe annet idag, egentlig. Tror kanskje jeg drar på stallen imorgen {ATHENE HAR KOMMET HJEM!!} men er ikke sikker enda, om jeg drar til stallen blir det nokk enten til Athene, Shetanja eller Bolero ♥


Savner Kompisen min ♥

Drar hjem imorgen

Hei
Imorgen tidlig drar vi hjem igjen, nå er vi i Trondheim og skal snart legge oss. Men jeg tenkte at jeg kunne fortelle litt om de siste dagene.

01.07.2014;
Tirsdag dro jeg til Namsos og fikk endelig møte Hanna og Emilie. Vi var i stallen og ridde Mattis litt (hesten til Hanna) , rakk ikke å gjøre så mye siden jeg ble hentet 2t etterpå.. Menmen, jeg fikk hvertfall møtt dem og det var alt jeg ville <3 Det var hvertfall en helt uforglemmelig dag.

02.07.2014;
Onsdag var jeg på VG-Lista i Trondheim, det var gøy. Der møtte jeg faktisk ei venninne av meg som jeg har snakket med siden 2011 men vi har aldri fått møttes, før nå. Rakk bare å si hei til hverandre før jeg måtte gå igjen, men uansett haha. Det var hvertfall utrolig gøy :)

03.07.2014;
Idag har jeg vært med mamma på senteret for å handle inn siste rest før vi drar til Spania. Har egentlig ikke gjort noe annet idag..

Meg, Emilie & Mattis <3

Får ikke blogget

Hei
Dette blir det siste innlegget før torsdag/fredag siden jeg ikke har pc'n min eller kameraet (glemte av minnebrikke) så derfor orker jeg ikke blogge med mobilen, så :)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


HEI! Her kan du skrive akkurat det du vil om din blogg og deg selv.

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits