Endelig hjemme

Hei
Nå er jeg endelig hjemme og har internett igjen (thank god) så nå er vi i full gang.

Jeg klarer bare ikke å få inn i hodet mitt at det faktisk er sommerferie og at jeg skal begynne på ungdomsskolen om bare 54 dager !! Er skikkelig spent på hvordan det kommer til å bli med helt ny klasse, elever, skole og lærere, men det jeg er mest spent på er leksene og prøvene. Hvordan skal jeg få tid til å øve skikkelig på en prøve og få gjort unna alle leksene når jeg har to ponnier å være til >hver bidige uke< ? Noen av leserne mine som har samme problem, eller noen som hadde samme problem når dere startet på ungdomsskolen?
Anyways; Gleder meg egentlig utrolig mye! Skal prøve å gjøre mitt absolutt beste på prøvene og leksene.

Litt andre ting;
Nå er det faktisk bare 13 dager til jeg og bestevenninna mi drar til Spania sammen i TO hele uker <3 Jeg gleder meg så utrolig mye! Vi har vårt eget hus med eget svømmebassen og vi har to pc'er (med internett) så jeg tror jeg skal få klart å blogget noen ganger iløpet av de to ukene. Neste uke skal jeg mest sannsynlig til Namsos, så da får jeg se igjen ponnien "min", Aurstad Odin (den gamle forponnien min som jeg hadde fra 2011-2014 før han ble solgt) også skal jeg møte venninna mi der også, Hannaz Gleder meg skikkelig mye til både å møte Odin og Hanna!

Men nå skal jeg ikke røpe alt for mye av ferien for da blir det jo ikke noe spennende, men jeg håper dere får en fin ferie videre og om dere vil se hva jeg gjør omtrent hver dag...følg fridabjer og frida.sather på instagram, eller om du er heldig får du følge privatbrukeren min; tyggisfrais :)

Meg og Odin, sommeren 2013 <3 :')

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14år som kommer fra Trondheim, men bor nå i Kristiansund. Her blogger jeg om hverdagen min som for det meste består av hest, men jeg blogger like mye om andre ting.

Kontakt


fridaodin@hotmail.no


hits